Lær at ro kajak 🙂

Vil du også ud og nyde naturens ro mens du glider gennem vandet i kajakken eller er du mere til socialt samvær og hyggelige ture med klubkammerater eller begge dele?

Lige nu har du muligheden for at melde dig til vores begynderhold, som kører i maj og juni måned. For information og tilmelding skriv til fk.uddannelsesudvalg@gmail.com
Sleeping in action

Selvom Peter DK tilsyneladende tog sig en lur undervejs, lykkedes det ham at vinde en sølvmedalje i K1-Havkajak til Krumlov Maraton i Tjekkiet.
Jonas Nissen og Jan Møller holdt sig vågne og fik en 25.plads i K2-herre.
Krumlov Marathon er et 37km lang løb på floden Vlatava(Moldau) i den sydvestlige del af Tjekkiet. Der deltog i alt 1.230 i løbet fordelt på 3 forskellige distancer.
Se mere information, resultater, film og billeder på www.krumlovskymaraton.com
Nytårsløb 2016

Deltagerrekord til årets Nytårsløb med 306 tilmeldte deltagere.
Løberne havde en god medvind på den første halvdel af løbet, og måtte herefter kæmpe sig tilbage til kajakklubben.
Her blev der traditionen tro budt på champagne og kransekage.
Resultatlisten vil komme i starten af det nye år!

Hjertestarter 24-11-2016
Klubben har fået en hjertestarter! Den hænger i gangen!
Vi ville selvfølgelig helst placere den udenfor, så den var mere tilgængelig, men vi er bange for vandaler, tyve ol. da der ikke er videoovervågning.