Medlem af:

Claus Prehn
Ole Raff
fk.aktivitetsudvalg@gmail.com

Aktivitetsudvalget står for at arrangere ture og andre events. I forbindelse med turarrangementer udpeges turledere.

Fredericia Kajakklub indfører turpas, som en sikkerhed for turledere. For at opnå turpas, skal medlemmet årligt aflægge prøve i egen- og makkerredning i de bådtyper, de ror i. Turpasset KAN klubbens turledere stille som krav for et medlems deltagelse i ture arrangeret af klubben. Liste over turpas indehavere opsættes i umiddelbar nærhed af rokort tavlen, eller fremgår af den ophængte medlemsoversigt. Herved sikres at turlederen kender til / kan have tillid til deltagernes basale forkundskaber.

Det understreges at dette IKKE forhindrer klubbens medlemmer i at ro flere sammen på tur som de plejer.
Den kan komme i spil i forbindelse med klubture hvor alle klubbens medlemmer bliver inviteret.